7 Ocak 2011 Cuma

Eski dostum

 Beynim kangren olmuş.Eski dostları hatırlayamıyorum yoksa hatırlamak ya da hatırlamamk bütün sorun bu mu(!) Nereden duyacak şimdi ona küfür etsem ya da cok sevdigimi söyledigimi. O hatırlıyor mu ki sanamam. Ben böyle değildim .Hayat böyle yaptı; her bayramda , yılbaşında, dogum günlerinde hatırlıyorum , sevgililer gününde bile eski dostumu. Kim derdi ki küsecegiz, dünya bile şok olmuştur bizim durumumuza. Bir iç dökmece bir kendi içimde muhasebe bir karmaşa aldı götürdü beni . Anladım ki kangren olan benim beynim degil arakaşlıgımızmış.

mırın kırın kem kum

    eveeeeeeeet geliyor ve çatıyor bir final dönemi daha ama bir hafta bulunmakta çalışmak gerkemekte de ekmekte. kem kumlerle geçen çalışma evresi stresli gençlige dönüştürmektedir.Ama bana demişlerdi ne demişlerdi hatırlamıyorum her zamanki gibi 'bir kulagımdan girip digerinden çıkmış'. Kulak var mıdır ya da söylenenler oldu ve bitti kim kanıtlayacak ki (!) Atmasfordeki sesleri duyabilsek haydaaa nereden nereye.
 
 Kem kum sınavlarda verdigim çogu cevaplar arasında.Kimin olmadı ki lafın gelişi canım konu meclisten dışarı...Bilemiyorum içimden yazmak geldi yazdım işte nasılsa 1 kişi var :P